ОСТАННІ НОВИНИ

Гендиректор Львівського центру стандартизації взяв участь у роботі Міжнародної комісії

|

Генеральний директор Львівського регіонального державного центру стандартизації, метрології та сертифікації Василь Друзюк у складі української делегації взяв участь у роботі 69-го Генерального засідання Міжнародної електротехнічної комісії (ІЕС), що нещодавно проходило в Кейптауні (Південно-Африканській Республіці). Про це повідомили у прес-службі ЛОДА з посиланням на Львівський регіональний державний центр стандартизації, метрології та сертифікації


Генеральне засідання відкрив керівник Національного бюро зі стандартизації ПАР Мартін Кускус, зазначивши, що цього року відзначається 60 років Південно-Африканської стандартизації. Також з привітанням виступив Президент ІЕС Ренцо Тані, який підкреслив, що ІЕС динамічно розвивається, її фінансове становище є стабільним, успішно реалізується програма діяльності для країн, що розвиваються.

Українська делегація мала робочі зустрічі з делегаціями Канади, Польщі, Латвії, Хорватії, Російської Федерації, Білорусі тощо.

З делегацією Польщі було обговорено терміни та попередня програма візиту української делегації до Польщі в листопаді цього року. З латвійськими колегами досягнуто згоди щодо підписання міжгалузевої угоди у сфері стандартизації та оцінки відповідності. Латвійська сторона має передати проект угоди до кінця жовтня поточного року. З делегацією Хорватії обговорено питання підписання угоди у сфері метрології. З представниками РФ пройшов обмін думками щодо впровадження технічних регламентів на основі моделі, прийнятої в рамках МДР.

Учасники засідання також обговорили питання підготовки до засідання керівників національних органів з стандартизації в рамках МДР, що відбудеться в грудні 2005 року в Києві. Здійснили ознайомлювальний візит до Департаменту телекомунікації ПАР.

До складу IEC на даний час входять 65 національних представництв, серед яких і Україна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *