ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська влада не допомагає благодійним організаціям - Усіченко

|

Львівська влада не допомагає благодійним громадським організаціям, крім того ще й займається здирництвом. Про це сьогодні під час конференції Львівської обласної організації Товариства „Червоний Хрест” сказав президент Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко.

У роботі ЛОО Товариства „Червоного Хреста” за останні п’ять років Усіченко відмітив значні позитивні зрушення як в показниках діяльності товариства, так і в плані збору членських внесків. Проте він відзначив і негативні моменти діяльності товариства: мала кількість центрів, куди б могли звернутися охочі, відсутність в регіоні пунктів прокату, які особливо потрібні для інвалідів та найголовніше – відсутність приміщень для медико-соціальних центрів.

„Головною проблемою організації „Червоний хрест” є проблема приміщення. Жоден регіон України більше не має такої проблеми. Тоді як місцева влада в інших регіонах України навпаки дає приміщення та звільняє від сплати податків благодійні організації – Львівська займається здирництвом”, – зазначив Усіченко.

На конференцію також завітав заступник голови обласної ради Ігор Держко, котрий пообіцяв присутнім допомогти вирішити цю проблему. «Ми зберемо найближчим часом усіх асоціативних керівників, щоби вирішити проблему приміщень. Усі організації, які займаються благодійною діяльністю не мають скитатися по окраїнах міста, а мають працювати в нормальних умовах, якими ми постараємось їх забезпечити», – запевнив Держко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *