ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські боксери не програли жодного поєдинку

|

Учора на вечорі професійного боксу у Львові, організованого промоутерською компанією «Зірки професійного боксу», жоден львівський боксер не програв.

У поєдинку-відкритті у ваговій категорії до 79,4 кг львів’янин Василь Кондор (13 боїв – 9 перемог) у восьмираундовому поєдинку переміг колишнього чемпіона світу серед юніорів за найпрестижнішою боксерською версією WBC білоруса Сергія Караневича (37—26). Бій був дуже напружений, і кілька разів Караневич був близьким до того, аби на контратаках відправити Кондора в нокдаун, проте львів’янин у найскрутніші моменти зумів таки вистояти. Кондор переміг досвідченого білоруса насамперед завдяки більшій активності та кращій влучності ударів. Рахунок суддівських записок – 77:76, 78:73 та 77:75 на користь львів’янина.

У другому поєдинку у ваговій категорії до 66,7 кг зустрічалися білорус Олексій Конопко та львів’янин Віктор Плотніков. Уже в середині першого раунду суперники зіткнулися головами, і в Плотнікова сталося розсічення надбрів’я, через що він так і не зумів продовжити поєдинок. Судді винесли рішення визнати поєдинок таким, що не відбувся.

Львівський супертяж Віталій Григор’єв у восьмираундовому бою впевнено переміг росіянина Алекса Васильєва. У кожному раунді Григор’єв був значно активнішим за суперника, але жодного разу так і не зумів відіслати Васильєва у нокдаун. Усі судді віддали беззаперечну перемогу львівському бійцю.

У ваговій категорії до 66,7 кг зустрілися львів’янин Юрій Золотов та росіянин Роман Селіверстов. Інтерес до цього поєдинку полягав насамперед у тому, що обидва боксери до цього провели по 5 поєдинків і в усіх одержали перемоги. Причому кожен з них по одному бою закінчив нокаутом. У цьому поєдинку більш цікаво виглядав Золотов і в 5 раундах його удари були влучнішими. Але у 6 раунді львів’янин значно здав фізично, і Селіверстов мав шанс закінчити поєдинок достроково, та Золотов зумів вистояти і здобув цілком заслужену перемогу, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *