ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима пропонує скерувати гроші від ”Криворіжсталі” на енергоощадні технології та молодіжне будівництво

|

Народний депутат України, заступник голови Української Народної Партії Олекса Гудима звернувся з депутатським запитом до прем’єр-міністра України Юрія Єханурова та голови Верховної Ради України Володимира Литвина про використання коштів, отриманих від приватизації „Криворіжсталі”, про це повідомляє прес-служба ЛОО Української Народної Партії. Нардеп запропонував виділити не менше 1 мільярда гривень на запровадження сучасних енергоощадних технологій, спрямованих на суттєве зменшення споживання газу в державі.

Ще один мільярд гривень Олекса Гудима пропонує скерувати на молодіжне житлове будівництво через збільшення обсягів кредитування. „Після збільшення виплат у зв’язку з народженням дитини, це стане ще одним вагомим кроком влади до покращення демографічної ситуації в державі”, – вважає нардеп.

„Україна зобов’язана зменшити своє споживання газу з абсурдних 75 млд кубометрів хоча б до 60 млд метрів кубічних. Виділені кошти можуть бути найефективніше використані як кредити великим містам на покращення теплопостачання та енергозаощадження” – заявив Олекса Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *