ОСТАННІ НОВИНИ

ГК „Роздуплись” проводить акцію проти заміни львівської бруківки

|

Акція “Бруківка за бруківкою продамо старі дороги” проходить в ці хвилини біля пам’ятника Шевченкові на місці ремонту трамвайної колії. ЇЇ організатори Асоціація батьківської громадськості ВО „Ініціатива” та Громадська кампанія „Роздуплись” виступають проти заміни старої еклогічно чистої бруківки, яку, за їхніми словами, незаконно вивозять зі Львова і продають.

Відтак близько 20 учасників сьогоднішньої акції протягом двох годин намагатимуться привернути увагу львівської громадськості до проблеми заміни дорогої старовинної бруківки на „дешевий цемент і пісок”. Привертати увагу львів’ян учасники акції намірені з допомогою презирватива з написом „совість” і трьох бруківок, які є важчими за таку символічну совість. Крім цього молоді люди принесли з собою близько десяти прапорів усіх кольорів веселки, які мають символізувати їхню незалежність від будь-яких політичних партій чи комерційних структур.

Учасники акції називають своє дійство „акцією питань” і запевняють, що будуть подразнювати владу і надалі, аби вона працювала для людей, а не для власної кишені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *