ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра засновуватимуть Громадську колегію при голові ЛОДА

|

28 жовтня відбудуться Установчі збори Громадської колегії при голові Львівської обласної державної адміністрації, передає прес-служба ЛОДА. До складу Громадської колегії входять представники громадських організацій, професійних спілок та інших об`єднань громадян.

Громадська колегія структурується за наступними секціями: соціально-економічна; екологічна; освітньо-виховна та релігійна; культурологічна та творчих формувань; молодіжна; гендерна; історико-патріотична; оздоровча та фізкультурно-спортивна; б’єднань професійної спрямованості; формування громадянського суспільства та правозахисту.

Для участі в Установчих зборах та набуття статусу постійного учасника Громадської колегії представники обласної адміністрації просять громадські об’єднання подати до відділу зв`язків з політичними партіями та громадськими організаціями управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації (кім.105) рішення уповноваженого статутом органу щодо участі представника у колегії, копії статуту, свідоцтва про реєстрацію та інформацію про керівний склад та осіб, які мають право представляти інтереси громадського формування у колегії та про напрямки діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *