ОСТАННІ НОВИНИ

Шурма звинувачує Олійника у неповазі до галичан

|

Лідер львівських об’єднаних соціал-демократів Ігор Шурма прокоментував нещодавні заяви голови ЛОДА Петра Олійника про кадровий голод, з яким зіткнулася нова влада регіону. Відтак Шурма звинуватив Олійника у безвідповідальності та неповазі до галичан. Про це повідомила прес-служба СДПУ(о).

„Кадрової проблеми на Львівщині не повинно бути взагалі. На останніх виборах за Ющенка там проголосувало 94% людей, так що знайти серед них достатньо професійних фахівців можна. А розмови про недостатність професійних кадрів свідчать про неповагу до галичан”, – заявив голова львівських есдеків.

Крім цього Шурма сказав, що голова обласного відділення Народного Союзу “Наша Україна” демонструє ще одну рису, характерну партії —безвідповідальність.

“Краще б Петро Олійник розповів журналістам, скільки робочих місць створено в Львівській області, скільки людей не поїхали працювати за кордон, скільки інвестиційних коштів залучено. Я вже не говорю про наболіле питання — виплату коштів по 57 статті закону про освіту. Це питання стало справжнім лихом для вчителів. Все говорить про те, що обіцянки, які роздавалися на Майдані, не виконані. І хотілося б почути, яким саме чином Петро Олійник забезпечуватиме перемогу НСНУ на Львівщині без застосування адмінресурсу?”, — поцікавився Шурма.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *