ОСТАННІ НОВИНИ

У палаці культури ім. Г.Хоткевича змагаються веселі та кмітливі

|

За результатами другого відбіркового дня фестивалю КВН Львівського національного університету ім.І.Франка „Університетська осінь” у фінал вийшла команда факультету прикладної математики та інформатики “Вірус”. Друге місце дісталося команді з фізичного факультету та факультету електроніки під назвою “Плазма”.

Команди показали практично однакову професійну гру, однак, незважаючи на потужну підтримку „Плазми” у залі, журі віддало перевагу „Вірусу”. Головний редактор університетської газети „Каменяр” Ольга Давид свій вибір мотивувала азартністю, яку, на її думку, можна було побачити у команді переможців і якої бракувало „Плазмі”.

Загалом відчувалось, що перші дві команди помітно сильніші за інші. Однак, хлопці з команди „СС” (факультет прикладної математики та інформатики) добре показали себе у конкурсі-імпровізі, а „Меганабір” з економічного факультету подекуди демонстрував непогану акторську гру.

Отже, у фінал фестивалю за підсумками двох відбіркових днів вийшли команди з факультету журналістики „Папараці” та команда з факультету прикладної математики “Вірус”. Ім’я третього фіналіста буде відомо сьогодні ввечері, адже в палаці культури ім.Г.Хоткевича відбуватиметься третій відбірковий день.

Нагадаємо, цьогоріч відбувається V ювілейний фестиваль КВН „Університетська осінь”. Зважаючи на його молодий вік, організатори сподіваються, що „кавеенівська” традиція в ЛНУ ім.І.Франка буде продовжена і розвинута у наступні роки.

Переможцями «Університетської Осені» у попередні роки двічі поспіль ставала команда з фізичного факультету «Модель», один раз «Хлопці з інтернету» (факультет прикладної математики та інформатики) та «Набла» (факультет прикладної математики та інформатики)


Цьогоріч на турнір зголосилася рекордна кількість команд, проте із 17-ти редагування пройшли 14.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *