ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ «Концерн Хлібпром» придбав Рівненський хлібокомбінат

|

ВАТ “Концерн Хлібпром” визнано переможцем прилюдних торгів з реалізації цілісного майнового комплексу ВАТ “Рівненський хлібокомбінат”. В результаті торгів у його власність перейшли два хлібозаводи у Рівному – повідомила прес-служба „Концерн Хлібпром”.

Планова потужність заводів становить 52 тони продукції на добу, випуск заводів складає 15 тон хлібобулочних та кондитерських виробів на добу.

“Фактично це наступний крок у виконання стратегії розвитку Компанії до 2010 року, – відзначив генеральний директор ВАТ “Концерн Хлібпром” Вадим Вишневський. – Ми плануємо подальшу географічну експансію, зокрема, нас цікавить Правобережжя України. Додатково передбачається вихід підприємствами к омпанії в преміум-сегмент ринку. З цією метою к омпанія тільки у цьому сезоні витратила на новітні технології близько 3 м ільйонів євро”.

ВАТ “Концерн Хлібпром” – одна з найбільших компаній по виробництву хліба в Україні. Діяльність Компанії становить завершений інтегрований цикл – від вирощування основної сировини для виробництва до реалізації готових виробів кінцевим споживачам через власну роздрібну мережу.

Компанія обробляє до 12 тисяч гектарів посівів та збирає близько 40 тисяч тон н врожаю зернових культур. Зернопереробку та зберігання для Компанії забезпечують 2 комбінати, які входять до складу концерну. До виробничої структури ВАТ „Концерн Хлібпром” належать: ДП “Львівський хлібозавод № 5” (структурні підрозділи “Самбірський хлібокомбінат” та “Червоноградський хлібозавод”), ДП „Вінницяхліб”(структурні підрозділи “Барський хлібозавод” та Могилів-Подільський хлібозавод”), ДП “Калуський хлібокомбінат”, ДП “Гайсинхліб”, ДП “Подільське борошно”, ДП “Рівнехліб”. Роздрібна мережа Компанії налічує 52 магазини.

Підприємства ВАТ “Концерн Хлібпром” виготовляють понад 290 тонн хлібобулочних виробів на добу і понад сто тисяч тонн на рік. Компанія займає близько 4% національного ринку хлібопродуктів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *