ОСТАННІ НОВИНИ

Службове розслідування на вимогу Сеника уже проводиться

|

Службове розслідування на вимогу першого заступника голови ЛОДА Мирослава Сеника уже розпочалося. Про це журналістам повідомив під час прес-конференції сам Мирослав Сеник. За його словами, очолює службове розслідування керівник апарату ЛОДА Олександр Ганущин. „Згідно із законом, якщо державний службовець вважає, що проти нього висунуто неправдиві звинувачення, він має право вимагати службового розслідування і я написав службову записку і передав її голові ЛОДА” – сказав М.Сеник.

Те, що говорилося у зверненні народного депутата І.Гаврилюка до голови ЛОДА М.Сеник не вважає звинуваченнями. „Це був набір фраз, там просто говорилося, що все робиться неправильно, з порушеням закону, що є ознаки корупційності і кримінальних дій з боку тендерного комітету і мене, як голови” – сказаві М.Сеник. Він підкреслив, що тендерний комітет розглянув масу маршрутів, а в зверенні народного депутата не вказано, де саме оті корупційні чи кримінальні діяння були чи кому віддавалися переваги. „Ні один із членів тендерного комітету не може сказати, що я до нього звертався перед голосуванням надати перевагу тому чи іншому, ні один із перевізників не може сказати, що він у якийсь спосіб зі мною домовлявся про лобіювання його питань. Я не маю ані найменшого застереження щодо правильності та прозорості прийняття рішень” – зазначив М.Сеник. Водночас він сказав, що коли претендентів на маршрут є п’ятеро, а виграє хтось один, то природно, що є незадоволені.

Минулої п’ятниці, під час голова Львівського обласного конкурсного комітету з перевезень пасажирів автобусним транспортом загального призначення Мирослав Сеник повідомив, що він тимчасово складає з себе повноваження його голови. Підставою став лист народного депутата України та радника Президента України Івана Гаврилюка, у якому нардеп звинувачує першого заступника голови Львівської ОДА у порушенні законодавства під час проведення конкурсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *