ОСТАННІ НОВИНИ

Замість трьох заступників райдержадміністрацій можуть звільнити шістьох

|

Замість трьох заступників голів держадміністрацій можуть подати список із п’яти або шести претендентів на звільнення, про це сьогодні на засіданні в Львівському прес-клубі „Реформ” сказав голова представництва у Львівській області Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва Олександр Максимчук.

Вчора на колегії ЛОДА Петро Олійник запропонував визначити трьох „переможців олімпіад” по районах, де найгірша ситуація з регуляторною політикою і дати подання на звільнення трьох заступників голів райдержадміністрацій щодо звільнення.

„Я знаю, що до цього треба серйозно віднестись, тому ми провели сьогодні термінову нараду, але домовились подати ці кандидатури в понеділок. Сьогодні ми починаємо працювати над рейтингами, щоби визначити ситуацію по всіх параметрах. В четвер – п’ятницю ми плануємо зібрати найгірших, а це буде не три, а порядка п’яти – шести пропозицій. А дальше губернатор буде вирішувати чи лише троє звільнити чи усіх шістьох», – зазначив Олександр Максимчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *