ОСТАННІ НОВИНИ

Місто готується до першого снігу

|

У Львівській мерії триває підготовка міста до осінньо-зимового періоду. Як повідомив заступник начальника управління інженерного господарства Львівської міської ради Михайло Іванейко, міська влада уже подбала про підготовку піскосуміші та прибиральної техніки. Невирішеним залишається лише кадрове питання.

За словами Михайла Іванейка, основному підприємству, яке є відповідальним за підготовку міста до зими, не вистачає штатних водіїв, які б забезпечували цілодобове чергування спецтехніки. Щодо самих снігоприбиральних машин, то міська влада запевняє, що їх цієї зимим має вистачити.

„Міська влада подбала про підготовку 57 одиниць спецтехніки, серед якої піскорозкидувачі, снігонавантажувачі, підмітальні машини та бульдозери. Окрім цього, забезпечувати життєдіяльність міста взимку будуть і шляхово-ремонтні підприємства районів міста. На їхньому балансі близько 60 одиниць спецтехніки”, – розповів Михайло Іванейко.

За його ж словами, цього року міська влада уперше планує використати у боротьбі зі снігом техніку з розливу соляної ропи, яку Львівській міській раді на субпідрядних умовах мають надати колеги з Луцька.

„Нормальне життя міста під час зими залежить від багатьох чинників. Упершу чергу від метеослужби, яка має повідомити комунальників принаймні за дві години про снігові опади, від ДАІ, яке має забезпечити розвантаження вулиць у нічний час та від самих водіїв”, – зазначив Михайло Іванейко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *