ОСТАННІ НОВИНИ

Тепла не мають близько шестисот будинків в області

|

Близько шестисот житлових будинків в області не мають тепла, і понад 400 із них знаходяться у Львові, повідомив сьогодні під час прес-конференції перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник. За його словами, найскладніша ситуація залишається у Бориславі, де розрахунки за спожите тепло сягають всього 52% та Львові, де все ще не вирішена проблема з відомичим житлом.

За даними Мирослава Сеника, загалом в області подають тепло до 82% житлового фонду і в майже 96% об’єктів соціальної сфери.

У Львові, підкреслив Мирослав Сеник, залишається проблема із відомчим житлом, особливо тим, що належить міністерству оборони. Із чотрьох будинкоуправлінь тепло має лише одне, а рашета через борги не можуть укласти угоди з газовиками. Проте, зараз ведеться інтенсивна робота з погашення цих боргів і ще одне БУ може отримати тепло найближчими днями.

Що ж стосується Борислава, то окрім поганого стану розрахунків за тепло, частина міста не готова технічно до опалювального сезону, бо один із мікрорайонів Борислава отримує воду через день по три години, тому опалювальний сезон там не модна розпочинати з суто технічних причин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *