ОСТАННІ НОВИНИ

Земельну ділянку продали за 6,4 млн гривень

|

Від продажу ділянки на земельному аукціоні, який відбувся сьогодні у Львівській міській раді, бюджет Львова поповнився на 6 мільйонів 400 тисяч гривень. Як повідомив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Ігор Гуменчук, від продажу ділянок на земельних торгах міська скарбниця цьогоріч поповнилася на 42 мільйони гривень.

Площа реалізованої сьогодні ділянки, яка розміщена на розі проспекту Чорновола та вулиці Панча, складає 3 тисячі 200 метрів квадратних. Стартова ціна земельної ділянки складала 1 мільйон 745 тисяч гривень, однак ухвалою сесії міської ради була визначена мінімальна ціна продажу, яка склала 6 мільйонів 400 тисяч гривень. Ділянка призначена під житлову та громадську забудову, а зокрема під будівництво багатоповерхового будинку, офісів та готелів.

На іншу ділянку на проспекті Чорновола, 45, яка сьогодні також виставлялася на земельні торги, за словами Ігоря Гуменчука не було потрібної кількості заявок. “Люди цікавилися, однак ціна на землю виявилася для них зависокою”, – пояснив він.

І.Гуменчук також повідомив, що до кінця року міська рада планує провести ще кілька аукціонів, а найближчі земельні торги відбудуться через 20 днів.

“Проведення земельних аукціонів для Львівської міської ради стало традицією. Мушу відзначити, що ми вже перейшли до якіснішої роботи, ділянки, які виставляються на продаж, вільні від забудови і нічим необтяжені. Звідси і виникає велике бажання купувати землю, незважаючи на її високу ціну”, – заявив І.Гуменчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *