ОСТАННІ НОВИНИ

УФСІ інвестує в Жовківський та Мостиський райони 15 мільйонів гривень

|

Український Фонд соціальних інвестицій (УФСІ) передбачає у найближчі два роки інвестування понад 15 мільйонів гривень в соціальну сферу Жовківського та Мостиського районів Львівської області. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, Меморандум про співпрацю між УФСІ та Львівською обласною державною адміністрацією було підписано ще в березні цього року.

Експертами УФСІ у Мостиському районі провели ряд семінарів та консультацій з керівництвом району, начальниками районних управлінь, головами сільських рад, представниками громад в результаті чого було подано 88 заявок на впровадження мікропроектів. Проте на розгляд Українського Фонду Соціальних Інвестицій було подано лише 36 мікропроектів.

Український Фонд Соціальних Інвестицій провів ранжування відповідно до методики Світового Банку об’єктів в результаті чого було відібрано 11 мікропроектів з поліпшення якості соціальних та комунальних послуг на суму понад 5,4 мільйона гривень.

Із загальної кількості мікропроектів вісім стосуються освіти, 1 – охорони здоров’я, 2 – будівництва та реконструкції об’єктів комунального господарства. Це – будівництво котельні школи в с. Годині – 378 тис. грн.; реконструкція котельні школи в с. Волиця – 560 тис. грн.; ремонт школи в м. Судова Вишня – 644 тис. грн.; ремонт школи в с. Гусаків – 206 тис. грн.; будівництво котельні школи в с. Шегині – 302 тис. грн.; ремонт школи в с. Дмитровичі – 374 тис. грн.; ремонт школи в с. Баличі – 533 тис. грн.; ремонт лікарської амбулаторії в с. Поповичі – 646 тис. грн.; реконструкція водогону в м. Мостиська – 695 тис. грн.; реконструкція каналізаційних мереж в м. Мостиська – 750 тис. грн.; ремонт школи в с. Стара Старява – 332 тис. грн.

Обласна спостережна рада з реалізації мікропроектів із поліпшення якості соціальних та комунальних послуг в області затвердила запропоновані мікропроекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *