ОСТАННІ НОВИНИ

Надходження до загального фонду бюджету області збільшилися на 23,2 %

|

Як повідомив начальник головного фінансового управління облдержадміністрації Олег Демків під час сьогоднішнього засідання Колегії ЛОДА, протягом січня-вересня 2005 року до загального фонду бюджету області надійшло понад 690 мільйонів гривень податків, зборів і неподаткових платежів, що становить 66,5 відсотка річного плану і на 120 мільйонів гривень більше, ніж в аналогічному періоді 2004 року.

За словами Демківа, виконання планових завдань дев ’яти місяців забезпечено лише у бюджетах Нового Роздолу, Дрогобицького, Кам’янка-Бузького та Миколаївського районів. Значні ж відставаня допушено у місті Самбір, Сколівському, Бродівському, Премишлянському та Городоцькому районах.

Він також повідомив, що незважаючи на напружене виконання місцевих бюджетів станом на 1 жовтня поточного року в області в повному обсязі забезпечено виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ з урахуванням підвищення її мінімального розміру . Поряд з цим продовжує зростати кредиторська заборгованість бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів області. Найбільший її ріст допущено у містах Трускавець, Стрий, Самбір, Борислав та у Жовківському районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *