ОСТАННІ НОВИНИ

Обсяги виробництва на Львівщині у 2005 році скоротилися на 5,7 %

|


Скорочення обсягів виробництва промислової продукції триває у Львівській області. За вересень цього року обсяги виробництва скоротилися на 0,6 відсотка, а відтак від початку року скорочення досягло 5,7 відсотка. Про це під час сьогоднішнього засідання Колегії облдержадміністрації повідомив заступник начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Зеновій Михайлів.

За його словами, така ситуація у промисловому комплексі викликана насамперед нестабільною роботою і скороченням виробництва на ВАТ „НПК „Галичина”, на якому відставання від рівня минулого року склало 45,5 відсотка.

Поряд з цим підприємства базових галузей промисловості у січні-вересні цього року працювали стабільно та забезпечили збільшення виробництва продукції. Відтак більш ніж на третину зросло виробництво на підприємствах хімічної та нафтохімічної промисловості, на 24,1 відсотка – на підприємствах з виробництва деревини та виробів з неї, на 23,6 відсотка – машинобудування, на 10-15 відсотків збільшилося виробництво на підприємствах легкої промисловості. Підприємства з виробництва та розподілення електроенергії наростили обсяги виробництва на 9,4 відсотка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *