ОСТАННІ НОВИНИ

На Сірика тиснуть?

|

На в.о. міського голови Льова Зеновія Сірика чиниться величезний тиск з урядових та неурядових кабінетів. Є інформація, що особи на рівні заступників голови НАК „Нафтогаз України” змушують керівництво міста заключити багаторічну угоду із ДП „Газ-тепло”, намагаючись у такий спосіб перекупити усі фінансові потоки Львова, пов’язані з тепловим господарством – про це сьогодні під час прес-конференції у Львові заявив народний депутат України Олекса Гудима.

За словами О.Гудими, цю інформацію підтвердив і сам Сірик під час засідання виконкому минулої п’ятниці. Депутат повідомив, що на в.о. міського голови Львова тиснуть на рівні заступників голови НАК „Нафтогаз”, погрожуючи тим, що місту не буде виділено потрібних лімітів газу.

„Я категорично рекомендував Сірику не йти на співпрацю з фірмою „Газ-тепло”, оскільки бажання покерувати теплопостачальними підприємствами міста є очевидною. „Газ-Тепло” розпочало інформаційну атаку, намагаючись нас переконати, що вона та структура, яка зігірє усіх львів’ян”, – заявив О.Гудима.

Однак, на переконання народного депутата, підписання угоди з „Газ-тепло” на 20-25 років означатиме для Львова втрату стратегічного теплопостачального підприємства, а промоція „Газ-тепло” є нічим іншим, як спробою захоплення фінансових потоків.

„НАК „Нафтогаз України” повинен зрозуміти, що присилати до Львова сумнівні структури для того, щоб покращити теплове господарство, у них нема ні підстав, ні кваліфікації” ,– додав Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *