ОСТАННІ НОВИНИ

УНП пропонує накласти мораторій на приватизацію комунального майна

|

Українська Народна партія на найбліжчій сесії Львівської міської ради запропонує до розгляду проект ухвали про накладення мораторію на оренду, концесію та приватизацію стратегічного комунального майна Львова щонайменше до виборів міського голови. Передусім йтиметься про такі підприємства, як „Львівводоканал”, „Львівтеплоенерго” та „Львівелектротранс” – про це сьогодні під час прес-конференції у Львові повідомив народний депутат України Олекса Гудима.

На думку депутата, такий крок є необхідним для того, щоб уникнути “розбазарювання” комунального майна. „Усі ці підприємства перебувають у стані банкрутства. Але ми глибоко переконані, що після виборів нова влада у місті Львові почне поступово виводити їх з кризи”, – заявив О.Гудима.

За словами нардепа, голова міської організації УНП, депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк уже займається підготовкою проекту відповідної ухвали, яка, на переконання „уенпістів”, обов’язково буде підтримана депутатським корпусом міської ради. „Підтримавши ухвалу, депутати докажуть, що вони дбають про інтереси міста”, – заявив О.Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *