ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки незаконно везли близько п’яти тон фаршу через Рава-Руську митницю

|

Працівники Рава-Руської митниці протягом трьох днів виявили п ’ять легкових автомобілів, в кожному з яких було близько однієї тонни фаршу. Повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

Майже одночасно п’ятеро громадян Польщі, серед яких одна жінка, прямували на територію України трьома легковими автомобілями „Фольксваген” і двома „Мерседес”. Всі іноземці обрали для проходження митного контролю „зелений коридор”, чим автоматично засвідчили, що не мають предметів, обов’язкових до декларування.

Проте з огляду на низьку посадку автомобілів, та те, що перші три легковики прямували практично один за одним, митники вирішили вивести транспортні засоби з загальної черги. Під час догляду автомобілів було виявлено, що в двох „Фольксвагенах” і одному „Мерседесі” знаходяться по 800 кілограмів волово-свинного фаршу, у другому „Мерседесі” – 1200 кілограмів, а у третьому „Фольксвагені” – тона фаршу. М’ясопродукти знаходилися в салонах та багажних відділеннях транспортних засобів. Жодних документів на переміщення фаршу не було.

М’ясопродукти затримані. Складено протоколи про порушення митних правил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *