ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком подаватиме в суд на чотири рекламні фірми

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв сьогодні рішення про передачу в суд справ щодо чотирьох фірм, які займаються розміщенням зовнішньої реклами, і є злісними боржниками перед містом. Відтак фірми ПФ НВП “Комтех-плюс”, ТзОВ “Будмакс”, ТзОВ “ІТС-Україна” та ПП “Мегаклас” не отримають дозволів на подальше розміщення зовнішньої реклами на території Львова.

Як повідомив в. о. начальника управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Андрій Олійник, згадані фірми розміщували свої рекламні площини без відповідного дозволу, а ПП “Мегаклас” заборгував місту 50 тисяч 440 гривень. Проте ще одна фірма-боржник таки отримала дозвіл на розміщення зовнішньої реклами на території міста терміном на один рік. Зокрема ДП “Ніко-Захід”, яке самовільно встановило дев`ять рекламних конструкцій на вулицях міста і заборгувало понад 44 тисячі

Як повідомив в. о. начальника управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради, на сьогодні у Львові розміщено більше трьох тисяч рекламних площин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *