ОСТАННІ НОВИНИ

Свято «Здорове тіло, здоровий дух – здорова нація» пройшло у Львові

|

Літературно-спортивне свято «Здорове тіло, здоровий дух – здорова нація», на якому учні шкіл міста мали змогу поспілкуватися з відомими львівськими спортсменами, відбулося сьогодні у Львівській державній обласній бібліотеці для дітей з нагоди Міжнародного року фізичної культури та спорту ООН.

Участь у святі взяли представниця кульової стрільби, учасниця Олімпійських ігор в Афінах Юля Коростильова, чемпіонка світу серед молоді з вільної боротьби Марія Стадник, чемпіонка міжнародних спортивних ігор серед юніорів країн СНД та Балтії з вільної боротьби Ольга Бражник та інші відомі спортсмени. Юля Коростильова, зокрема, поділилася з читачами враженнями від олімпіади в Афінах та особливостями виду спорту, в якому вона виступає.

Заступник директора Львівського училища фізичної культури та спорту Олександр Куполович повідомив присутніх про те, що в їхньому навчальному закладі числиться 390 осіб, серед яких більше ніж 300 учнів та трохи більше 50 студентів. Тому О.Куполович, користуючись нагодою, запросив юних читачів бібліотеки, котрі своє майбутнє пов’язують зі спортом, ще зі шкільних років вступати до ЛУФК.

Завідувач відділом реклами книги ЛДОБ для дітей Анна Козицька представила спортивні видання, що є в бібліотеці, серед яких найціннішим є Всесвітня спортивна енциклопедія для дітей, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *