ОСТАННІ НОВИНИ

“Міленіум” проведе благодійну акцію на підтримку дітей центру “Джерело”

|

Презентація центру «Джерело» та благодійна акція на підтримку дітей центру пройде завтра у розважальному комплексі «Міленіум». Зібрані під час акції кошти будуть використані на функціонування транспортної програми центру та для купівлі дизельного палива. Про це повідомила PR-менеджер навчально-реабілітаційного центру «Джерело» Олена Станік.

«У програмі акції – перегляд презентаційного фільму «Бути в суспільстві», відзнятого в межах проекту Мережі Громадянської Дії в Україні, два танцювальні номери вихованців центру та концерт вокальної формації «Піккардійська терція».

Учасниками і спонсорами цієї благодійної акції стали вокальна формація «Піккардійська терція», яка співатиме на підтримку дітей центру «Джерело», розважальний центр «Міленіум», який надав приміщення для проведення акції, Почесний Консул Німеччини у Львові пані Мирослава Дякович.

Акція відбудеться в межах заходів проекту Мережа Громадянської Дії в Україні Інституту Сталих Спільнот (США), на кошти якого було знято фільм, виготовлені квитки та афіші, проведено озвучення виступу «Піккардійської терції», виготовлено постери центру та розповсюджені серед учасників акції буклети програм центру. Ротарі Клуб Львів посприяв у розповсюдженні квитків — залученні спонсорів. Під час акції буде оголошено, скільки коштів вдалося залучити до забезпечення транспортної програми центру», — зазначено у повідомленні. Інформує ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *