ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович переживає за Лозинського та Романів

|

Заступники міського голови Львова Ірина Романів, Василь Лозинський та Василь Білоус найближчим часом можуть бути позбавлені своїх посад. Про це сьогодні журналістам повідомив голова фракції “Батьківщина” у міській раді Іван Денькович.

На його думку, у стінах міської ради відбувається кадрова чистка, яка в першу чергу може торкнутися членів партії “Батьківщина”. “Відставка міського голови Любомира Буняка була потрібна лише для того, щоб узяти владу у свої руки перед парламентськими виборами 2006 року. А тому переживаю за заступників, які є членами партії “Батьківщина” – це Василь Лозинський, Ірина Романів і Василь Білоус. Я думаю, що найближчим часом їх позбавлять займаних посад”, – заявив Іван Денькович.

Він також висловив своє обурення з того приводу, що ці люди не увійшли у новий склад виконкому, оскільки вважає їх доволі “потужними” професіоналами. “Нас навіть не запрошували на круглий стіл, коли формувався виконком”, – додав І.Денькович.

Відтак, на його думку, новий виконком практично сформований на базі однієї політичної сили. “Ми з цим не погоджуємося”, – наголосив Денькович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *