ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи планують провести 7 листопада мітинг протесту

|

7 листопада львівські комуністи планують відзначити 88-річчя Жовтневої революції низкою урочистих заходів, — повідомив перший секретар Львівського міського комітету Комуністичної партії України Віктор Молдаван.

Як поінформував В.Молдаван, з 10.00 до 10.30 – відбудеться покладання квітів на Пагорбі Слави та на Марсовому полі. О 11 год. на площі біля Монументу Слави розпочнеться мітинг протесту.

«Цього року участь в акції біля Монументу Слави візьме близько 1 000 осіб. Деталі мітингу-протесту ми поки що розкривати не будемо з огляду на те, що не виключаємо протидії націоналістичних сил Львівщини проти нашої акції, тим паче з огляду на останні події, які мали місце щодо офісу КПУ у Львові. Щоправда, на даний момент ми не володіємо інформацією про заплановані провокації проти заходів КПУ на Львівщині», – зазначив В.Молдаван в інтерв’ю ЗІКу.

Натомість перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов повідомив, що львівські соціалісти ще не приймали рішення щодо проведення акцій з нагоди річниці Жовтневої революції. „Ми отримаємо погодження з Києвом і будемо після цього визначатися» – зазнаичв він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *