ОСТАННІ НОВИНИ

„Батьківщина” проводитиме конкурс на кандидатів у мери

|

Особу кандидата на посаду міського голови Львова обласна організація ВО „Батьківщина” обиратимуть з-поміж щонайменше трьох кандидатур, повідомив сьогодні під час прес-конференції голова ЛОО партії Батьківщина Іван Денькович. „Ми проведемо певні дослідження і побачимо, хто з них має шанси перемогти” – сказав І.Денькович.

Водночас, він зазначив, що коли їхній кандидат буде завідомо непрохідним, то партія визначиться, кого підтримувати з-посеред інших кандидатів. І.Денькович сказав, що це може бути як кандидат він НРУ чи УНП, так і від НСНУ.

Також партійна організація „Батьківщини” веде роботу з формуваня списків на вибори до місцевих рад. „Ми хочемо, щоби в перших п’ятірках бюули відомі на Львівщині люди” – сказав І.Денькович. Відповідаючи на запитання, хто ж буде поміж цих людей, І.Денькович сказав, що велися переговори з професором Вакарчуком, але той відмовився. Натомість з головою обласної ради Михайлом Сендаком переговори велися, але як каже І.Денькович, розмови залишаються розмовами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *