ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочалося розміщення облігації серії “С” компанії “Інтермаркет”

|

Торгова Компанія «ІНТЕРМАРКЕТ» починає розміщення другої частини 50-мільйонної облігаційної позики на суму 25 млн. грн. Про це йдеться в повідомленні організатора випуску – компанії “Оптіма-інвест”.

Розміщення серії «В» стартувало 15 серпня і завершилося достроково 20 вересня поточного року. Фінансові зобов’язання найбільшого оператора роздрібної торгівлі Західної України викликали серйозне зацікавлення в інвестиційному середовищі. Це дозволяє сподіватися на таке ж дострокове розміщення цінних паперів серії «С».

ТзОВ «Торгова Компанія «ІНТЕРМАРКЕТ» заснована у 1992 році. Найпотужніший оператор гуртової та роздрібної торгівлі у Західній Україні (22 об’єкти торгівлі, близько двох тисяч робочих місць з середньою з/п 1000 грн). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен», дисконтних магазинів «Барвінок», магазинів самообслуговування «ІНТЕРМАРКЕТ», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв. На сьогоднішній день продовжується розширення торгівельних мереж «Арсен» та «Барвінок». Зокрема, 7 жовтня у Львові відкрився черговий супермаркет «Арсен»

Об’єм товарообігу Компанії у 2004 році склав 428,1 млн. грн., за перше півріччя 2005 року – 252 млн. грн. Згідно з даними журналу «Бізнес» (серпень, 2005р.) «ІНТЕРМАРКЕТ» увійшов в десятку найпотужніших торгових компаній України та посідає 6 місце за товарообігом 2004 року. За результатами І півріччя 2005 року компанія увійшла до числа 100 кращих платників податків в Україні (сплатила до державного бюджету майже 9 мільйонів гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *