ОСТАННІ НОВИНИ

ДК “Газ України” не укладатиме угоди про поставку газу з 12 теплопідприємствами Львівщини

|

12 комунальних теплопідприємств Львівщини не мають шансів укласти угод и про поставку газу в опалювальний сезон з ДК “Газ України” та отримати ліміти газу через низький рівень розрахунків . Л МКП “Львівтеплоенерго” та “Залізничнетеплоенерго” також наразі не отримали лімітів газу на другу декаду жовтня . Про це повідомив прес-центр НАК “Нафтогаз України” у Львівській області .

Зокрема до підприємств комунальної теплоенергетики, які не дотримали умов договорів з ДК “Газ України” та не розрахувалися за спожитий у 2005 році природний газ належать ж итловий будинок м. Буськ, Павлівське комунальне підприємство (Радехівський р-н), КП “Бориславтеплоенерго” ,

КП “Перемишлянитеплоенерго”, КП “Ходорівтеплоенерго”, КП “Розділтеплоенерго, ДП ЖКК (м. Львів), ЛКП “Вулецьке” (м. Львів), ЛКП “Навколо базару” (м. Львів), ЛКП “Затишне” (м. Львів), ЖБК “Шевченківський” (м. Львів) та ВАТ “БМ Побуту” (м. Львів). Цим підприємствам рекомендовано укладати угоди на поставку газу в опалювальний сезон з ДП “Газтепло”, яке має змогу забезпечити подачу газу підприємствам-боржникам.

Повністю ж розрахувалися за спожитий у 2005 році газ, підписали угоду з ДК “Газ України” про поставку газу в опалювальний сезон та отримали ліміти газу на другу декаду жовтня 40 підприємств комунальної теплоенергетики Львівської області. Серед них – 8 невеликих теплопостачальних підприємств Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *