ОСТАННІ НОВИНИ

Максимов доручив розробити новий бланк направлення на перевірку підприємців

|

Начальник управління МВСУ у Львівській області Віталій Максимов пообіцяв представникам ГО „Комітет підприємців Львівщини” сприяти тому, щоб перевірки суб’єктів підприємницької діяльності співробітниками міліції були максимально прозорими та законними. Про це він сказав під час сьогоднішнього „Круглого столу” на тему „Міліція та бізнес”.

Відтак Максимов дав доручення працівникам міліції та підприємцям спільно узгодити бланк направлення на перевірку суб’єктів підприємницької діяльності і визначити перелік підстав для цієї перевірки, а також список необхідних документів, які підприємець має пред’являти правоохоронцям.

Такий крок був викликаний тим, що представник „Комітету підприєміцв Львівщини” Володимир Кравчук звинуватив певних працівників міліції у тому, що останні проводять перевірки не лише заради розслідування, а подекуди – „аби підприємець відкупився від правоохоронця”. Відтак Кравчук зазначив, що направленя на проведення перевірки міліцонери отримують без перешкод, а коли вони вилучають певні документи підприємця, то не залишають відповідного протоколу про вилучення.

Натомість Віталій Максимов запевнив підприємців у тому, що звільнятиме тих працівників міліції, які порушуватимуть норми чинного законодавства та мляво реагуватимуть на заяви підприємців про той чи інший злочин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *