ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі хочуть будувати газову електростанцію

|

ТзОВ науково-виробнича компанія “Східно-європейський енергетичний союз” звернулось до Комісії земельних питань облради з проханням про виділення земельної ділянки для будівництва газової електростанції потужністю 12 мВт з використанням газопоршневих двигунів, -повідомляє прес-служба Львівської облради.

Газову електростанцію компанія планує збудувати відповідно до програми покращення екології в районі Борислава.

Річне виробництво електроенергії підприємством має скласти близько 100 млн. кВт год. Передбачено створення тридцяти робочих місць. Наступним етапом буде будівництво тепличного господарства площею 12 га, і як наслідок – покращення земель сільськогосподарського призначення і створення 300 робочих місць. Перша черга проекту – будівництво електростанції – коштуватиме 6,8 мільйонів євро.

Вже є домовленість з французькими та голландськими інвесторами про капіталовкладення. Примітно, що електростанція працюватиме за “Програмою ліквідації загазованості міста Борислава завдяки запровадженню дослідно-промислових установок утилізації газів”. За словами керівника підприємства, електростанція зменшить викиди газів в атмосферу на 317 тон.

Питання будівництва газововї електростанції ще буде розглядатися на засіданні президії облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *