ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати” обурені діями правоохоронців

|

Генеральний директор ФК „Карпати” Богдан Федоришин обурений діями працівників правоохоронних органів та співробітників спецпідрозділу “Беркут” під час матчу 11-го туру першості України з футболу, про це йдеться в прес-релізі, розміщеному на офіційному сайті ФК „Карпати”.

„Заявляємо, що зухвалі дії вищеперелічених представників правоохоронних органів, а особливо правцівників „Беркута”, по відношенню до громадян України, уболівальників команди “Карпати” не мають нічого спільного із забезпеченням правопорядку на стадіоні “Україна” під час футбольних матчів. ФК “Карпати” (Львів) різко засуджує нахабне побиття співробітниками спецпідрозділу “Беркут” уболівальників команди “Карпати”, які під час зустрічі “Карпати” – “Геліос” підтримували команду у 16-му секторі стадіону”, – підкреслює Богдан Федоришин. Він також додав, що „вимагає об’єктивного розслідування даного інциденту і притягнення винних до відповідальності”.

ФК “Карпати” заявляє, що „у зв’язку з останніми подіями, готовий взяти на себе забезпечення правопорядку у 16-му секторі стадіону “Україна”, де зазвичай знаходяться найбільш експресивні, проте найвідданіші уболівальники команди “Карпати”, і покласти обов’язки по охороні громадського порядку у згаданому секторі на працівників внутрішньої служби охорони ФК “Карпати”.

Основною вимогою футбольного клубу від керівництва УМВС України у Львівській області є заборонити присутність на стадіоні “Україна” працівників спецпідрозділу “Беркут”, або чітко регламентувати їх поведінку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *