ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Пора» вимагає заборонити діяльність ПСПУ, КПУ та «Братства»

|

Львівська обласна організація громадської партії «Пора» поширила заяву щодо сутичок 15 жовтня на Хрещатику в Києві, в якій вимагає «заборонити діяльність антидержавних організацій, таких як ПСПУ, КПУ та «Братство», і визнати ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні», – повідомили в ЛОО ГП «Пора». Подаємо текст заяви повністю:

«ЛОО ГП ПОРА звертається з приводу шовіністичного шабашу на Хрещатику 15 жовтня цього року. Варто зауважити, що нас не тільки дивує можливість побачити чужинські прапори на 15 році незалежності України, але й обурює така явна чи то немотивована бездіяльність, чи то просто байдужість влади. Адже ті, хто дозволили проведення двох акцій, не мали права не спрогнозувати сутичку і не уникнути її. Натомість, організатори не забезпечили найелементарніших заходів безпеки – не розвели акції хронічних противників у просторі та часі.

Як результат, маємо те, чого варто було чекати, – зіткнення людей, потік лайливих слів у сторону тих, хто заслуговує, щонайменше, нашої подяки та пошани, але найголовніше те, що пролилась людська кров. Запитання: «Для чого?». Не хочеться робити передчасних висновків, але все це аж надто схоже на політичну провокацію. СБУ та РНБО повинні відреагувати на антидержавницькі дії.

Ми вимагаємо: заборонити проведення 68-ї річниці Жовтневого перевороту на всій території України; визнати ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій війні, таким чином нарешті віддати шану їхній місії у боротьбі за державну незалежність України; заборонити діяльність антидержавних організацій, таких як ПСПУ (Н.Вітренко), КПУ (П.Симоненко) та «Братство» (Д.Корчинський)”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *