ОСТАННІ НОВИНИ

Начальника зміни Рава-Руської митниці настроїлися вбити – Синявський

|

Начальника зміни Рава-Руської митниці, якого обстріляли в суботу ввечері поблизу його дому з автомата, намагалися вбити. На місці події правоохоронці знайшли 17 гільз і 11 куль від автомата Калашникова, калібру 7,62. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник управління карного розшуку УМВСУ у Львівській області полковник Олександр Синявський.

Крім цього пан Синявський повідомив, що в 100 метрах від будинку потерпілого виявлено автомат Калашникова, з якого були зроблені постріли. Як він повідомив, постріли пролунали, коли чоловік заходив на тертторію свого будинку на вулиці Райніса у Львові, с тріляли з протилежної сторони вулиці з-за кущів, на відстані 10-12 метрів.

Швидку допомогу викликав знайомий потерпілого, який підвозив його додому машиною. Після того, як пролунали перші постріли цей знайомий здав назад автомобілем, і фактично врятував митника. Останній був доставлений

в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Його стан стабільний, життя потерпілого поза загрозою . Його цілодобово охороняють працівники міліції.

„Висунуто ряд версій, які відпрацьовує створена посилена оперативна група з працівників прокуратури, УБОЗу, управління карного розшуку. Зрозуміло, що зловмисник не прийшов налякати пораненого, а автомат це серйозна зброя. Людина настроїлася вбити свою жертву”, – зазначив під час брифінгу пан Синявський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *