ОСТАННІ НОВИНИ

Зенітний ракетний полк у Яворові будуть ліквідовувати

|

Зенітний ракетний полк у Яворові буде ліквідовано у зв’язку з реформуванням Збройних сил України – повідомив депутат Яворівської міської ради, підполковник Ігор Гевко. За його словами, лише незначну кількість офіцерів буде переведено на службу у військові частини, що дислокуються в інших населених пунктах.

«Значні скорочення відбудуться у взірцевій частині Збройних сил України, 24-й окремій механізованій бригаді ім. Данила Галицького, яка виникла на базі колишньої Залізної дивізії. Лише незначну частину офіцерів буде переведено на службу у військові частини, що дислокуються в інших населених пунктах нашої держави. Що ж стосується житлового будівництва у військовому мікрорайоні Яворова, то обнадійливою інформацією яворівська міська влада поки що не володіє», – заявив Західній інформаційній корпорації голова депутатської комісії із питань дотримання законності Яворівської міської ради підполковник Ігор Гевко.

Під час передвиборної агітації кандидати у народні депутати Верховної Ради України першого демократичного скликання в один голос запевняли офіцерів Залізної дивізії, що жодного скорочення Збройних сил України не відбудеться, а, навпаки, військові частини будуть набагато ліпше забезпечені матеріально, а вояки та їхні сім’ї матимуть житло та високу зарплатню. Тоді ж кандидати в депутати першого демократичного скликання глузували з майора Василенка за те, що він висловив думку про можливість крокування військових колон на біржу праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *