ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортні тендери проводитимуться у закритому режимі

|

Перший заступник голови ЛОДА, голова тендерного комітету з розподілу пасажирських перевезень Мирослав Сеник заявив що на нього, як голову тендерного комітету, постійно чинять тиск: „Багато тиску на мене, а собливо як на голову тендерного комітету, аби я посприяв тому чи іншому перевізнику. Тиску не буде, об’єктивно виконуватиму свою роботу”. Про тиск також заявила член тендерного комітету та депутат Львівської обласної ради Лариса Федорів. Ці заяви прозвучали сьогодні під час засідання тендерного комітету

Мирослав Сеник повідомив, що на нараді, яку проводили нещодавно, було вирішено врегулювати роботу Львівського міського та обласного тендерних комітетів. Відтепер міськими маршрутами займається міський тендерний комітет, а приміськими – до 50 кілометрів – обласний. Якщо ж приміський маршрут пролягає і по території Львова, то комітети мають узгодити свою діяльність. Маршрути зі Львова на Виннники, Брюховичі, Рудно будуть в підпорядкуванні міського тендерного комітету, повідомляє “Гал-info”.

На сьогоднішньому засіданні тендерного комітету маршрути вперше розподілялися за рейтинговою оцінкою. Сьогоднішній та всі наступні тендери проводитимуться у закритому режимі, на них допускатимуться лише представники райдержадміністрацій, міст обласного значення, члени тендерного комітету, депутати Львівської обласної ради та журналісти. У зв’язку з цим сьогодні залу, в якій відбувалось засідання тендерного комітету, попросили залишити начальника управління транспорту та зв’язку Львівського імськвиконкому Ярослава Вовчака.

Сьогодні на засіданні обласного конкурсного комітету з перевезень пасажирів автобусним транспортом загального призначення визначили переможців на 49 маршрутах з 78 маршрутів, представлених у чотирьох списках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *