ОСТАННІ НОВИНИ

14 тисяч мешканців Борислава залишились без води внаслідок затоплення насосної станції

|

Учора, 13 жовтня,вБориславі внаслідок довготривалої експлуатації насосної станції магістрального водогону від водозабірної станції „Рибник” доБорислава стався розрив зворотного клапану, що призвело до затоплення приміщення насосної станції та виведення з ладу 2-х електродвигунів потужністю 500 кВт. Без води залишилось 14,5 тис. мешканців одного з мікрорайонів Борислава, де розташовані багатоповерхові житлові будинки, дві середні школи, стоматологічна лікарня, професійне училище. На території розташування багатоповерхових житлових будинків криниць з питною водою немає.

Проведено позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС на якому визначено порядок і об’єм проведення аварійно відновлювальних робіт та джерела їх фінансування. Проводяться роботи щодо демонтажу зворотного клапану та його капітального ремонту (його заміни за обстановкою), демонтажу пошкоджених електродвигунів, їх сушки та ремонту ( їх повної заміни за обстановкою).

На час проведення аварійно-відновлювальних робіт, забезпечення споживачів питною водою в мінімально необхідних побутових і санітарно-гігієнічних нормах проводиться шляхом підвозу води чотирма автоцистернами. Взято на контроль подачу води в середні школи та професійне училище. Ситуація під контролем, повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *