ОСТАННІ НОВИНИ

Cьогодні відкривають відремонтовану частину вулиці Івана Франка

|

Сьогодні після капітальну ремонту відкривається ділянка вулиці Івана Франка від вулиці Саамчука до вулиці Ярославенка, передає прес-служба Львівської міської ради.

За даними прес-служби, ремонт тривав чотири місяці і на ці роботи було витрачено 3,8 млн. гривень. За цей час перемощено проїжджу частину вулиці з брущатки та мозаїки – 4880 м.кв., влаштовано нові тротуари площею 3540 м.кв., замінено 11ООм.п. бордюру, влаштовано 3 пішоходні переходи та встановлено відповідні дорожні знаки, проведено реконструкцію загальносплавного каналізаційного колектора довжиною 550 м.п та збудовано нову систему відводу дощових стоків.

Крім того, замінено всі водостоки з житлових будинків, 33 водопровідних вводи з будинків до вуличного водопроводу, 570 м.п електрокабелю, відремонтовано 20 світильників зовнішнього освітлення і проведено впорядкування підходів до церкви св.Софії.

За словами в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика, ремонт цієї ділянки вулиці Франка проведено в комплексі та з хорошою європейською якістю. “Ще 10-13 років тому ми вперше пробували відремонтувати мощену дорогу в центрі міста. Тоді у нас нічого не вийшло. Я радий, що тепер ми навчилися це робити”, – зазначив З.Сірик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *