ОСТАННІ НОВИНИ

Дяків звинувачує Сірика у дискредитації його особи

|

Висунення кандидатури Теодора Дяківа у члени Львівського міськвиконкому безпосередньо перед голосуванням за новий склад виконкому є нічим іншим, як дискредитацією його особи. Про це сам Т.Дяків заявив під час сьогоднішньої прес-конференції громадського Форуму порятунку Львова.

„Я не давав згоди на своє висунення, бо не бачив у цьому жодного змісту. Я гарантовано знав, що моя кандидатура не пройде”, – заявив Дяків.

Теодор Дяків стверджує, що надавав допомогу депутатській опозиції у її боротьбі проти Буняка. Зокрема, саме він підготував відповідну ухвалу міськради та інформаційну довідку з переліком підстав для припинення повноважень міського голови.

Відповідно, початково його кандидатура розглядалася до нового складу виконкому, однак пізніше була заболотована представниками депутатських фракцій НРУ та УНП. Дяків заявляє, що йому вдалося досягти компромісу з цими фракціями, однак до узгодженого списку його знову не внесли.

За словами Дяківа, у понеділок, після переговорів з лідерами депутатських фракцій, він остаточно відмовився від пропозиції увійти до міськвиконкому, про що повідомив в.о. міського голови Львова Зеновія Сірика. Останню пропозицію З. Сірик зробив йому телефоном безпосередньо перед відкриттям сесійного засідання міської ради, на що знову ж отримав відмову.

Проте під час сесійного засідання Зеновій Сірик таки вніс кандидатури лідерів Форуму порятунку Львова Олега Мацеха та Теодора Дяківа, мотивуючи це своїми зобов’язаннями перед цими людьми. Депутати не підтримали обидві кандидатури.

„Тепер я буду дивитись заканодавство, і думати як мені реагувати на ці дії з моєї дискредитації”, – заявив Т.Дяків. Теодор Дяків є головою Асоціації платників податків Львівщини та одним із дідерів громадського Форуму порятунку Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *