ОСТАННІ НОВИНИ

Служба зайнятості працевлаштувала 800 осіб

|

За оперативними даними впродовж січня-вересня поточного року центри зайнятості Львівщини допомогли знайти місце праці 800 особам, з них 49 працевлаштовано шляхом надання дотацій працедавцям, 26 отримали одноразові виплати допомоги з безробіття для започаткування підприємницької діяльності, передає прес-служба обласної адміністрації. Професійне навчання пройшли 345 осіб, а в оплачуваних громадських роботах взяли участь 526 безробітних.

Фахівці служби зайнятості виявляють підвищену турботу про такі сім ’ ї, докладаючи чимало зусиль, аби в них появився принаймні один годувальник. Такий підхід приніс добрі результати. Так, обсяги родинного безробіття в області з початку липня зменшилися майже на 800 осіб і становили на кінець вересня близько 1,17 тис. осіб. Але й до їхніх проблем – теж увага посилена. Понад 850 осіб продовжують отримувати допомогу з безробіття або матеріальну допомогу у період профнавчання, понад 150 беруть участь у громадських роботах, близько 60 продовжують навчатися за скеруванням служби зайнятості.

З початком опалювального сезону центри зайнятості зможуть забезпечити роботою понад 80 членів безробітних сімей. Вони стануть операторами котелень. Невдовзі планується організувати перенавчання (підвищення кваліфікації) близько 50 осіб, котрі володіють неконкурентоспроможними на ринку праці професіями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *