ОСТАННІ НОВИНИ

Китайці хочуть вирощувати гриби в Буському районі

|

Буська райдержадміністрація, яка представила низку проектів на V Економічному форумі, отримала конкретні пропозиції від польської сторони щодо співпраці у пивоварінні та птахівництві. Окрім цього, китайські інвестори запропонували цікаву технологію вирощування грибів, а англійці зацікавилися історичними пам’ятками та туристичними маршрутами району – повідомив голова Буської РДА Михайло Вовк.

«Особливі сподівання районна влада покладає на прихід інвестора у туристичну галузь, – зазначив М.Вовк, – Інвестиції плануємо задіяти в районі Олеського замку на базі приватного підприємця Любомира Мандюка, другий проект – у селі Сторонибабах теж на базі приватного підприємства «Старий млин».

Інвестування також потребують міжколгоспний комбікормовий завод, Ожидівське сортонасіннєве підприємство, ВАТ «Буський консервний завод», яке планує розпочати виготовлення продуктів дитячого харчування.

«Було б добре запустити в роботу водяний млин 1911 року, а також задіяти проект, за яким працюватиме й невеличка гідроелектростанція, бо приватна структура «Старий млин» стоїть на березі річки», – розповів Західній інформаційній корпорації М.Вовк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *