ОСТАННІ НОВИНИ

Книгу про автоспорт Львівщини презентували сьогодні

|

Презентація книги голови комітету кільцевих гонок АФУ України Артема Атояна «Гран-прі Львова 1930-33 рр. Історична хроніка», першого та єдиного на сьогодні наукового дослідження в галузі автомобільного спорту Львівщини, відбулася сьогодні.

Книга має загальний наклад тисяча примірників, з яких у продаж надійде 900. 10 примірників мають спеціальну коробку і носитимуть ексклюзивний варіант. Один з таких примірників, за словами Артема Атояна, кілька днів тому було подаровано Президентові України Віктору Ющенку. Ще 90 примірників матимуть спеціальну обгортку і носитимуть статус «подарункового». Ціна примірників, що надійдуть у продаж, поки що невідома.

Видавництво цієї книги, на думку Артема Атояна, не носитиме комерційного характеру, адже робити бізнес на подібного роду виданнях у нашій країні неможливо. Натомість «Гран-прі Львова 1930-33 рр.» задовольнить смаки тих, хто справді цікавиться історією автомобільного спорту не тільки України, але й Європи.

Зміст усієї книги викладено у вигляді хроніки кільцевих змагань автогонок «Гран-Прі Львова» у 1930-33 роках. В книзі описано всі результати, статистика виступів та біографії гонщиків, що брали участь у цих змаганнях, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *