ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко пояснив львів`янам причини розколу у владній команді

|

Президен України Віктор Ющенко, який сьогодні протягом години виступав на Народному вічі у Львові, розкол у владній команді пояснив браком взаємної довіри та веденням політичних інтриг. Глава держави, зокрема, заявив, що уряд цьогоріч мав усі шанси зробити ефективну соціальну політику, але цього не відбулося.

„У команді влади з’явилася проблема, почалися закулісні тіньові рішення, Міністри на роботу приходили з камерами та люстерками. Я побачив, що в команді немає взаємної довіри і порозуміння” – заявив Президент.

Віктор Ющенко також задав львів’янам риторичне запитання про те, кому були вигідні бензинова, цукрова, м ’ ясна та зернова кризи. У продовження теми він нагадав, що одним з основних завдань влади було утримати ціну на продукти, які формують споживчий кошик.

Президент також заявив, що до останнього моменту намагався зберегти сформовану на майдані команду, проте Прем’єр-міністр відмовилася підписати компромісні проекти указів, про які було домовлено раніше.

Щодо меморандуму з опозицією, то Віктор Ющенко закликав львів’ян згадати про християнські традиції і прощення. „Заради майбутнього ми не можемо керуватися почуттям помсти”, – наголосив він. Глава держави також нагадав про революційне гасло „Схід і Захід – разом”.

Окрім цього, Президент закликав львів’ян та всіх українців об’єднати свої сили для проведення чесних парламентськх виборів 2006 року. На завершення виступу В.Ющенко запевнив, що його позиція протягом року залишалася незмінною. „Я, як Президент, все зроблю, щоб ви бачили вільну та заможну Україну. Я вам не зраджу”, – сказав Президент України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *