ОСТАННІ НОВИНИ

"Крок" відхрещується від підтримки Дубневича на посаду голови львівської "Батьківщини"

|

Ярослав Дубневич не займатиме жодної керівної посади у Львівській «Батьківщині». Про це сьогодні, 4 жовтня, повідомив Західній інформаційній корпорації голова Правління громадської організації “Об`єднання підприємців Львівщини “Крок” Михайло Мужилівський.

У повідомленні зазначено, що «ні “Крок”, ні люди з його середовища не мають наміру висувати кандидатуру Ярослава Дубневича на посаду голови ані міської, ані обласної організації партії “ВО “Батьківщина”.

Сьогодні, 4 жовтня, голова ЛОО партії «Батьківщина» Іван Денькович підтвердив інформацію про те, що 2 жовтня на конференції Шевченківської РО партії було висунуто кандидатуру Ярослава Дубневича делегатом на конференцію Львівської обласної організації «Батьківщини». Денькович заявив, що йому особисто не відомо про факт потенційного висунення кандидатури Дубневича на голову ЛОО партії «Батьківщина».

За інформацією джерела ЗІКу, 15 жовтня цього року під час обласної конференції партії «Батьківщина» сили, пов’язані з організацією підприємців «Крок», лобіюватимуть кандидатуру Ярослава Дубневича на голову ЛОО партії «Батьківщина».

Ярослав Дубневич—президент корпорації «КРТ» (Колійні ремонтні технології), яка співпрацювала з ДП «Укрзалізниця» за покійного Г.Кірпи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *