ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко виступить на народному вічі біля Опери

|

“Саме після того, як було остаточно визначено участь Президента України у Міжнародному інвестиційний ярмарку, кількість його учасників, у тому числі кількість країн Європи, які виявили бажання взяти участь у цьому форумі, значно зросла. Всі ці люди, які приїдуть на ярмарок, зможуть побачити потенціал Західної України, і я думаю, це найближчим часом обернеться добробутом для наших людей – завдяки інвестиціям, які цей добробут створять”, – сказав голова виконкому Львівської обласної організації партії “Народний Союз Наша Україна” Володимир В`язівський, коментуючи журналістам перспективи проведення П`ятого Міжнародного інвестиційного ярмарку у Львові.




“У контексті Інвестиційного ярмарку обласна організація “Народного Союзу Наша Україна” зініціювала у Львові Народне віче. Планується участь у ньому Президента України, Почесного голови нашої партії Віктора Ющенка. Віче відбудеться 6 жовтня о 17-й годині біля Оперного театру”, – повідомив Володимир В`язівський.




За його словами, “до цієї справи підключилося молодіжне крило парторганізації; за ініціативою молодих партійців на віче запрошено популярний гурт “Мандри”, будуть звучати пісні Майдану”, повідомляє прес-служба НСНУ.




“Львів`яни, галичани вірять у свого Президента, підтримують його, і я думаю, що цей візит, а саме підтримка мешканців краю, додасть йому позитивних емоцій і укріпить його дух”, – зазначив Володимир В`язівський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *