ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська центральна міська бібліотека ім. Лесі Українки вже має власний Інтернет-центр

|

Сьогодні у Центральній міській бібліотеці ім. Лесі Українки м. Львова відкрили Інтернет-центр. Це уже третя бібліотека регіону, яка має комп’ютери, підключені до всесвітньої павутини.

Комп’ютери для новоствореного інтернет-центру закуповували протягом кількох років. Вартість одного з них – 5 тисяч гривень. Один комп’ютер бібліотеці подарували благодійники. Ремонт самого приміщення обійшовся у 40 тисяч гривень. Усі витрати профінансувало управління культури Львівської міської ради. Воно ж провело для працівників бібліотеки безкоштовні курси та візьме на себе витрати за Інтернет, позаяк користуватися послугами Центру можна буде безкоштовно.

У спеціально обладнаному залі бібліотеки розташовано шість комп’ютерів. Отримувати інформацію з Інтернету у бібліотеці зможуть ті, хто є читачами бібліотечної системи міста не менше двох років.

Як повідомила начальник управління культури Львівської міської ради Віра Покотицька, управління намагатиметься відкрити аналогічні Центри в усіх бібліотеках Львова, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *