ОСТАННІ НОВИНИ

Авта менше крадуть і більше знаходять

|

Упродовж останнього місяця львівська міліція розкрила чотири злочинні групи, які займалися викраденням автомобілів, повдіомив сьогодні під час прес-конференції начальник обласного управління внутрішніх справ Віталій Максимов. Останню затримали буквально учора і тепер працівники міліції проводять слідчі дії у відстойнику, де зберігалися п’ять крадених авт.

На думку В.Максимова, ситуація з розшуком викрадених машин поліпшилася. «Три місяці тому у нас крали 72 машини, потім 62, а зараз уже 57 і з них 27 розкрито» – сказав він. За його словами, раніше розкривало 17-18% угонів, а тепер майже 50%.

«Перші невеликі кроки до поліпшення розкриття угонів автотранспорту зроблені і, я думаю, надалі вона буде поліпшуватися» – сказав В.Максимов.

Водночас заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль зазначив, що найгірша ситуація з крадіжками авт є у Львові та Києві. У цих містах викрадають половину престижних іномарок. Він також зазначив, що віднедавна почали красти старі авта, запчастини до яких уже не випускають. «Крадуть «Запорожці», «Москвичі» та «Жигулі» і розбирають їх на запчастини» – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *