ОСТАННІ НОВИНИ

Віце-консул Посольства США розповів львів’янам про зміни в процедурі отримання віз

|

Віце-консул Посольства США Алекс Грінстайн, який перебуває у Львові, розповів сьогодні під час прес-конференції у Львівському прес-клубі реформ про зміни в процедурі отримання віз США громадянами України.

За його словами, відтепер кожен охочий поїхати за кордон може скористатися електронними анкетами, які будуть розміщені на офіційному сайті посольства. Анкети можна роздрукувати і в заповненому вигдяді принести в посольство, що значно економить час при отриманні візи.

Віце-консул також повідомив, що збільшилась кількість працівників в посольстві, а це дозволяє кожного дня приймати на співбесіду по кілька сотень охочих імігрувати та економити час.

Ще одним нововведенням є дроббокс – спеціальна програма виїзду людей, котрі вже були в США.

До того ж,починаючи з 26 вересня 2005 року вже три відділення ПроКредит Банку в Києві приймають оплату на розгляд документів для отримання неіміграційної візи США в розмірі ста доларів США. Цю нову послугу банк надає безкоштовно всім візовим аплікантам, які звертаються по неіміграційні візи США.

Щодо розіграшу іміграційної візи – «Зелена карта», то пан Грістайн зазначив, що 5 жовтня починає працювати офіційний сайт Держдепартаменту США, де охочі зможуть безкоштовно і без посередників зареєструватися для її отримання

Насамкінець віце-консул повідомив, що останнім часом збільшилась кількість людей, які хочуть виїхати в США, що й стало першопричиною для змін в процедурі отримання віз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *