ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок заступиться за викладачів інституту післядипломної освіти

|

Народний депутат Олег Тягнибок планує подати депутатське звернення в Генеральну прокуратуру щодо приватизації приміщень Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

„Я підходив до пікетуючих. Я вислухав тих людей, взяв документи, розмовляв з деякими депутатами обласної ради. На мою думку, в цих документах, які я вже встиг переглянути, має місце факт підлогу документів. Сьогодні це питання будуть піднімати на сесії і відстоювати позиції пікетуючих викладачів. Як би не завершилась сесія обласної ради, я в свою чергу буду подавати депутатські звернення до Генеральної прокуратури з метою відкриття кримінальної справи встановлення законності і справедливості. Я сподіваюся все ж, що депутати прислухаються, бо тут є очевидні факти фальсифікації, тобто навіть в сьогоднішньому порядку щось наплутано з адресою інституту. Я думаю, що це не просто технічна помилка”, — розповів народний депутат Олег Тягнибок.

Михайло Брегін, якого викладачі обвинувачують в фальсифікаціях з приміщеннями інституту, заперечив намір приватизовувати ще 166 квадратних метрів його площі.

„Я просто заскочений тим, що діється. Я сьогодні вислухав і так виходить, що я приватизував десь половину інституту. Це все хтось розкрутив. Але я не маю наміру забрати половини інституту. Я буду розмовляти з людьми, ми зустрінемось в приміщенні інституту. Я нічого не буду скривати, я абсолютно прозорий. Нехай все перевіряють. Приміщення ж в 60 метрів моя дружина буде орендувати і надалі. Це є швейна майстерня. Там немає ніякого заводу”, — розповів Михайло Брегін у коментарі “Прес-Тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *