ОСТАННІ НОВИНИ

ГПУ приховує організаторів і виконавців вбивства Гонгадзе - Федур

|

Якщо справа Георгія Гонгадзе буде передана до суду і завершена так, як це пропонує Генпрокуратура України, назавжди буде знято питання про справжніх організаторів і виконавців злочину. Про це заявив на прес-конференції у середу адвокат Андрій Федур, повідомляє кореспондент «proUA».

Федур повідомив, що за офіційною версією ГПУ, на сьогодні вбивство Гонгадзе є повністю розкритим, встановлено замовника, організаторів і виконавців вбивства. Одначе, за його словами, є велика відмінність між офіційною версією ГПУ і тим, що “дійсно написано у матеріалах слідства”.

Федур заявив, що згідно з офіційної версією ГПУ, організовував злочин “один міліцейський генерал, а виконувала купка міліціонерів, частина яких затримана, а частина перебуває на волі”. Федур зазначив, що у новій справі, яка була відкрита в цьому році, “виконавці, замовники і організатори вбивства, обмежені колом чотирьох міліціонерів”.

За словами Федура, ГПУ офіційно попередила Лесю Гонгадзе, що до 30 вересня вона має повністю ознайомитися з матеріалами слідства. Якщо ж вона вчасно не зможе це зробити, справа все одно буде передана до суду.

Він також заявив, що адвокатів і представників Лесі Гонгадзе не допускають до ознайомлення зі справою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *