ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради звертаються до львів`ян

|

Депутати Льв івської міської ради написали звернення до львів`ян, в якому коментують ситуацію довкола відставки міського голови Любомира Буняка. Подаємо текст звернення повністю:

“Ми, депутати Львівської міської ради, виразники інтересів громади Львова, виконуючи вашу волю, 27. 09. 2005 року усунули від влади міського голову Львова Любомира Буняка.

Упродовж трьох років Любомир Буняк відверто ігнорував думку міської ради, нехтував законодавством України, провокував соціальні конфлікти, зневажливо ставився до засобів масової інформації. Любомир Буняк обманув виборців Львова, не виконавши жодного з пунктів своєї передвиборчої програми, яскравим прикладом чого була обіцянка протягом двох років забезпечити цілодобове водопостачання у місті або, у випадку невиконання, піти у відставку.

Неприбрані зимові вулиці, балкони, що загрожують обвалом, сміття на вулицях, зруйновані міські дороги і, в той же час, вперта забудова дитячих і спортивних майданчиків, маніакальна ідея будівництва (за багато мільйонів) замку на Високому Замку, неефективні витрати бюджетних коштів є свідченням повної нездатності Любомира Буняка керувати містом.

Напруження під час президентських виборів не дало змоги раніше усунути Любомира Буняка від справ і зараз ми до останнього намагалися знайти компроміс з міським головою, повернути його до міських проблем, не бажаючи провокувати конфлікт напередодні виборів. Звичайно, що політично вигідно було б дочекатися виборів, щоб кожен львів’янин остаточно переконався у повній безпорадності Л. Буняка. Проте такі фактори, як катастрофічне невиконання бюджету-2005 у розмірі понад 100 млн. грн., відверте нехтування основними проблемами життєдіяльності міста, проблема проплати за газ, яка щороку назріває напередодні зими, цього року особливо гостро ставлять місто перед перспективою холодних квартир, невиплачених зарплат у бюджетній сфері. Власне це стало останньою краплею, яка змусила нас за півроку до виборів реалізувати гасло „Врятуймо Львів від Буняка”.

Це зроблено також і для того, щоб всі наступні міські голови пам ’ятали: не можна обманювати громаду і нехтувати волею ради – виразника її інтересів.

Шановні львів’яни! Звертаємось до вас з великою вірою та надією на вашу підтримку і допомогу, розуміння спільної з нами громадянської відповідальності за життєдіяльність Львова.

Закликаємо всіх працівників Львівської міської ради сумлінно виконувати свої обов’язки. Наше завдання – забезпечити життєдіяльність міста до нових виборів, коли, не сумніваємося, львів ’яни оберуть нового дієвого міського голову».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *